Kevin Murphy Smooth Again Wash 250ml

Har du tykt, krusete, frizzy eller generelt ustyrlig hår kan du pleie det med vår mykgjørende SMOOTH.AGAIN.WASH. Denne pleiende shampooen vil gjøre håret mykere, sterkere og tilføre masse glans.
Slik gjør du
WASH. RINSE. REPEAT.
Påføres i vått hår og masseres inn i hår og hodebunn. Bruk deretter SMOOTH.AGAIN.RINSE for optimalt resultat. Kan brukes daglig og som en del av vårt SMOOTH regime.
Fordeler
'- Inneholder en rik blanding av pleiende oljer og butter
- Virker pleiende og beskytter håret
- Gjør at håret både ser og føles mykere
- Motviker frizz
- Ideell for tykt, krusete, frizzy eller ustyrlig hår
- Sulfatfri, Parabenfri og Cruelty-free
Nøkkelingredienser
Inneholder blant annet Monoi Olje og Murumuru Butter som reduserer frizz og gir glans, fuktighet, styrke og beskyttelse til håret. Paraben- og sulfatfri. Monoi Oil er hentet fra blomsten Tahitian Gardenia og gjør at håret får ekstra glans og føles mykere. Den reparerer også skadet hår. Sunflower Seed Extract er rik på vitaminer og antioksidanter som er essensielle for hårets helse. Ingrediensen sørger for å bevare hårfargen og gir masse pleiende fuktighet. Murumuru Seed Butter inneholder essensielle og fete syrer som bevarer hårets elastisitet og er kjent for sine anti-aging egenskaper. I tillegg gir ingrediensen masse fuktighet til håret. Olive Fruit Oil har blitt brukt i kosmetikk i flere tiår og beskytter håret mot varme og styling-skader. Ingrediensen imiterer også hårets naturlige oljer og er derfor gunstig.
Kevins tips
Som en del av vårt SMOOTH regime finner du SMOOTH.AGAIN WASH som virker pleiende for tykt, krusete og frizzy hår. Produktet inneholder pleiende ingredienser som gjør at håret etterlates mykt og sunnere. Produktet er også en prisvinner i Allure Magazine 2016 Best of Beauty. Det er rett og slett et must-have produkt!

kr 399,00