Frisøren Min, ble etablert i 2015 og er en liten bedrift som nå deler lokale med K&R Frisørteam på Strandkaien. Jeg har en lidenskap for kreativ utvikling og mennesker. Etter å ha jobbet i noen av Bergens mest annerkjendte salonger og med noen av Norges dyktigste frisører ville jeg skape mitt eget univers som jeg vil dele med kundene mine. Mine spesialiteter er fargeteknikk, kanskje Bergens dyktigste på foliestriper, men også brudefrisering, og oppsetninger. 

Jeg er veldig opptatt av kunnskap om faget mitt. Spesielt når det gjelder produkter, innhold og hvordan vi i bransjen setter fotavtrykk i miljøet. Derfor har jeg en forkjærlighet for KEVIN.MURPHY som verner om miljøet og allergier fra begynnelse til slutt. Med andre utdannelser som Make-Up Artist, og Negledesigner, skal du som kunde føle deg trygg i min stol. Med 11 års erfaring skal vi sammen finne akkurat hva som passer aller best for deg.

 Velkommen til salongen med Bergens aller beste utsikt.

 

                                                      


                                                      

Alle gavekort gjelder alle typer behandling og tjenester vi utfører i salongen. Om du ønsker å definere beløp kan du gjøre dette ved å legge til flere gavekort, og/eller endre antall i handlekurven. Disse kan også brukes som hel og delbetaling ved besøk hos oss.

NB! Alle gavekort kjøpt under koronakrisen har utvidet varighet