Kevin Murphy Session Spray 400ml

Dette er alle Session stylisters ultimate våpen når det kommer til å holde alt på sin rette plass. Bruk SESSION.SPRAY til å låse på plass en hver look med et vektløst og langvarig resultat. Til tross for produktets langvarige hold, er den lett å børste ut dersom du ønsker å gjøre forandringer.
Slik gjør du
SPRAY. SPRAY. SPRAY. Spray 16 cm fra håret, la tørke i noen sekunder, style etter ønske. Spray en siste gang for å sette looken.
Fordeler
'- Vektløst og fast hold - Fuktighetsbestandig - Gir langvarig hold - Inneholder naturlige oljer for duft - Ideell for alle hårtyper - Sulfatfri, Parabenfri og Cruelty-free
Nøkkelingredienser
Hedera Helix (Ivy) Leaf Extract er en naturlig kilde til Vitamin C og danner en barriere hos hårstrået som holder på fuktigheten og gir glans. Citrus Recticulata (Tangerine) Peel Oil hjelper med å låse hårets skjellag for naturlig glans. Antioksidantene vitamin A og C beskytter mot stress.
Kevins tips
Når du har brukt tid på å skape en frisyre du er fornøyd med, vil du gjerene at håret skal holde seg slik. Der kommer SESSION.SPRAY inn i bildet og sørger for en langvarig hold. I tillegg er produktet enkelt å børste ut på slutten av dagen når du vil endre frisyren.

kr 0,00