Kevin Murphy Scalp Spa Scrub

Denne eksfolierende skrubben er designet for å skånsomt skrubbe vekk urenheter fra hodebunnenog hårets follikler, noe som danner grunnlaget for en optimal helse for hodebunnen og for ny hårvekst. Sikker for alle hårtyper, inkludert farget hår.
Slik gjør du
Påfør SCALP.SPA SCRUB i vått hår og masser forsiktig inn med fingertuppene i sirkelformede bevegelser i hodebunn og på hårets røtter. Skyll og påfør SCALP.SPA WASH. Følg opp med shampoo, balsam og hårmaske av eget valg og style så etter eget ønske.
Fordeler
'- Renser skånskomt
- Fjerner urenheter fra hodebunnen
- Eksfolierer
- Gir nytt liv til irritert hodebunn
- Balanserer
Nøkkelingredienser
Ekstrakt fra sellerifrø Beroliger og hydrerer irritert hodebunn. Kan hjelpe med å fjerne giftstoffer fra hodebunn ved å synlig redusere irritasjon og regulere produksjonen av talg, noe som kan hjelpe mot overflødige oljer eller tørr hodebunn. Mircellesvann Micelles trekker ut og skånsomt oppløser urenheter uten å strippe huden. Micelles tar til seg overflødige og uønskede oljer fra hodebunnen. Perlite En naturlig sfære som er designet for å skånsomt eksfoliere hodebunnen samtidig som den beskytter hodebunnen og hårets integritet.

kr 469,00