Kevin Murphy Repair Me Wash 250ml

En gjennoppbyggende shampoo med heftige proteiner fra bambus og silke amino syrer som styrker håret samtidig som den skånsomt fjerner urenheter. Opprettholder hårets fuktighetsnivå og motvirker tørt og skadet hår.
Slik gjør du
WASH. RINSE. REPEAT.
Påføres i vått hår og masseres skånsomt inn i hår og hodebunn. Etterfulgt av REPAIR-ME.RINSE. Kan brukes daglig og som en del av vårt REPAIR regime.
PS: Du behøver kanskje ikke å vaske håret daglig, men husk å alltid bruke REPAIR-ME.WASH og RINSE de første to vaskene og deretter kan de begge byttes ut med RE.STORE i den tredje vasken. Gjenta deretter samme rutine
Fordeler
Inneholder en rik blanding av proteiner og enzymer
- Virker pleiende og reparerer skadet hår
- Mykgjør håret og gjør det sterkere
- Gir masse fuktighet
- Ideell for alle hårtyper som trenger å styrkes
- Sulfatfri, parabenfri og Cruelty-Free
Nøkkelingredienser
Inneholder superfood proteiner fra Grønne Erter som renser håret skånsomt. Antioksidanter og aktive ingredienser fra Paw Paw frukt bekjemper frie radikaler, beskytter håret og gir det mykhet og glans. Sulfat- og parabenfri. Bromelain er et enzym som kommer fra Ananas og som har en helt spesiell egenskap -- den kan trenge gjennom hårstrået og gi næring inn til roten uten å tynge håret. Et annet mektig enzym, Papain som kommer fra Papaya, er også en av nøkkelingrediensene. Dette enzymet hjelper og bedrer alle de andre ingrediensene i å gjøre jobben sin og bidrar også til å opprettholde hårets elastisitet. Green Pea Protein er en 'Superfood' rik på aminosyrer. Denne ingrediensen gir intens fuktighet og virker pleiende på håret. Silk Amino Acids gir masse fuktighet og hjelper håret i å fremstå mer fleksibelt og mykere. Bamboo Extract er en rik kilde til mineraler og har pleiende egenskaper. Dette er en nøkkelingrediens for å opprettholde hårets helse og velvære.
Kevins tips
I vårt REPAIR regime er både REPAIR-ME.WASH og RINSE en must-have duo for intens pleie. Du kan enten bruke dem i hver vask eller bytte dem ut i hver tredje vask med vår RE.STORE. Det mest imponerende med denne serien er enzymene som inneholder proteiner som pleier håret på et så dypt nivå. Si farvel til skadet og slitt hår!

kr 399,00