Kevin Murphy Repair Me Rinse 250ml

Gjenoppbyggende og regenererende balsam med Shea Butter og Aloe Vera Extract som skånsomt smører skjellaget. Beskytter mot ytre påvirkninger og gir håret mer reflekterende glans samtidig som håret blir mer samarbeidsvillig.
Slik gjør du
APPLY. ABSORB. RINSE.
Påføres i nyvasket hår og la virke i 1-2 minutter før du skyller ut. For optimalt resultat brukes produktet sammen med REPAIRME.WASH og som en del av vårt REPAIR regime.
PS: Du behøver kanskje ikke å vaske håret daglig, men husk å alltid bruke REPAIR-ME.WASH og RINSE de første to vaskene og deretter kan de begge byttes ut med RE.STORE i den tredje vasken. Gjenta deretter samme rutine.
Fordeler
Inneholder en rik blanding av proteiner og enzymer
- Virker pleiende og reparerer skadet hår
- Mykgjør håret og gjør det sterkere
- Gir masse fuktighet
- Ideell for alle hårtyper som trenger å styrkes
- Sulfatfri, Parabenfri og Cruelty-Free
Nøkkelingredienser
Inneholder kombinasjoner av superfood proteiner fra Grønne Erter med vitaminer fra Acai, Aloe Vera og Shea Butter for å gi håret fuktighet, styrke og glans. Parabenfri. Bromelain er et enzym som kommer fra Ananas. Dette enzymet har egenskaper som gjør at det kan trekke dypt inn i hårstrået og gi næring der det trengs uten å tynge håret. Et annet kraftfullt enzym, Papain, kommer fra Papaya og er kjent for å hjelpe andre ingredienser til yte sitt maksimale potensiell når det gjelder fuktighet og elastisitet. Green Pea Protein er en 'Superfood' rik på aminosyrer. Denne ingrediensen gir intens fuktighet og virker pleiende på håret Shea Butter gir fuktighet til tørt og skadet hår fra rot til spiss. Reparerer og beskytter mot skadelige miljøomgivelser, tørrhet og skjørhet. Den absorberes hurtig i håret og hodebunn for å gi fuktighet uten å tette hårstrået. Den er spesielt god for behandlet hår og hår som er hyppig utsatt for varmeverktøy. Aloe Vera Leaf Extract er full av vitaminer og mineraler som gir håret en utrolig glans. Acai Berry Extract er en 'Superfood' rik på antioksidanter og essensielle vitaminer som bidrar til god hårvekst og glans.
Kevins tips
I vårt REPAIR regime er både REPAIR-ME.WASH og RINSE en must-have duo for intens pleie. Du kan enten bruke dem i hver vask eller bytte dem ut i hver tredje vask med vår RE.STORE. Det mest imponerende med denne serien er enzymene som inneholder proteiner som pleier håret på et så dypt nivå. Si farvel til skadet og slitt hår!

kr 399,00