Kevin Murphy Body Mass 100ml

Dette er som navnet tilsier: fylde i en beholder. BODY.MASS er laget av samme teknologi som vippeserum og styrker håret samtidig som det gir fylde og tykkelse. Produktet motarbeider også håret i å eldres og styrker det fra rot til tupp
Slik gjør du
PREP. SPRAY. STAY.
Preparer håret med PLUMPING.WASH og RINSE fra vårt THICKENING regime. Spray så BODY.MASS jevnt over fuktig hår fra rot til tupp. Ikke skyll ut, men la tørke i håret.
Fordeler
'- Styrker håret fra rot til tupp
- Gir håret økt tykkelse, liv og bevegelighet
- Sirkulerer hodebunnen
- Er varmebeskyttende opp til 216°C / 420°F
- Ideell for alle hårtyper, spesielt fint, aldrende eller tynt hår
- Sulfatfri, Parabenfri og Cruelty-free
Nøkkelingredienser
Inneholder Sitrus flavonoider, Ingefær- og Brennesleekstrakt. Parabenfri. Ingrediensen Lovely Hemsleya Root er kjent for sine styrkende egenskaper og bekjemper aldrende hårsekker. Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil tilhører sjangeren 'Superfood' og kommer fra Afrika. Ingrediensen virker pleiende og reparerer skadet hår og gjenoppretter styrken. Etter bruk vil håret føles mye mykere. Helichrysum Italicum (Immortelle) kommer fra øyen Corsica og er kjent for sine anti-aging egenskaper. Den er rik på antioksidanter og reparerer skadet hår. Hydrolysed Wheat Protein gir håret fylde, booster glans og etterlater håret pleiet og friskt uten å tynge det. Euterpe Oleracea (Acai) Fruit Extract er kjent for sine anti-aging egenskaper og tilhører sjangeren "superfruit". Ingrediensen inneholder vitaminer som styrker hårets helse og gir glans.
Kevins tips
Jeg har jobbet med kvinner i alle aldersgrupper over flere år. Og det som later til å være den største utfordringen og det såreste for kvinner der ute er tynnende hår og hårtap. Jeg bestemte meg dermed for å lage et produkt spesielt utviklet for å hjelpe kvinner med denne utfordringen. Ved hjelp av samme teknologi bak vippeserum, laget vi dette fantastiske hjelpemiddelet som idag har fått navnet BODY.MASS. Dersom den brukes sammen med PLUMPING.WASH og RINSE vil den yte sitt beste og du får optimal effekt. Du vil oppnå en umiddelbar forandring og over tid vil du se store forskjeller. Prøv den i 14 dager og du vil selv se resultatet.

kr 469,00