Kevin Murphy Anti Gravity 150ml

En volumiser og texturiser som gir fyldigere og tykkere hår. Hjelper å holde frisyren på plass og gir kontroll på "flyaways". Produktet gir også håret masse glans uten å tynge det.
Slik gjør du
APPLY. DEFINE. DRY.
Påføres i fuktig hår før styling.
Fordeler
'- Gir volum, fylde og tilfører glans
- Gir langvarig og vektløs hold
- Hjelper deg med å kontrollere flyaways
- Passer alle hårtyper
- Sulfatfri, Parabenfri og Cruelty-free
Nøkkelingredienser
Lavandula Angustifolia (lavendel) Flower Water balanserer og regulerer produksjonen av olje fra talgkjertelen som ligger ved hårsekkene.
Honey Extract (Mel) er et naturlig mykgjøringsmiddel som låser inn fuktighet samt mykgjør håret for å øke fleksibiliteten.
Citrus Grandis (grapefrukt) Extract stimulerer hårvekst og er celle-regenerativ. Den har også egenskaper som er gunstig for behandling av fett hår og hud.
Cinnamomum Camphora (Ho Leaf) Leaf Oil er en tonic og oppfrisker som har anti-inflammatorisk og antiseptiske egenskaper.
Kevins tips
ANTI.GRAVITY passer alle hårtyper og er ett av våre signaturprodukter innen VOLUM regimet. Vi bruker dette produktet masse backstage og mitt team og jeg bruker en spesiell teknikk som heter "Sandblasting" når vi påfører det. Det du gjør er å påføre produktet i fuktig hår fra røtter til tupp. Føn så håret og style det med et varmeverktøy. Du kan gjenta de siste stegene opptil tre ganger dersom du ønsker enda mer volum. Jo mer du "sandblaster" jo mer volum og lenger varighet får du på håret.

Instagram | Facebook 

kr 429,00