Kevin Murphy Plumping Wash 250ml

Ny

Ta håret ditt til et helt nytt nivå hva gjelder volum og fylde med PLUMPING.WASH! Spesielt utviklet for å pleie hvert eneste hårstrå fra rot til tupp. Fint og aldrende hår vil få en transformering og bli større og fyldigere, samtidig som det får en fornyet styrke
Slik gjør du
WASH. RINSE. REPEAT.
Påføres i vått hår og masseres inn i hår og hodebunn. Bruk helst PLUMPING.RINSE etterpå for optimal effekt
Fordeler
'- Gjør håret tykkere uten å tynge det
- Stimulerer sirkulasjonen i hodebunn og pleier hårstråene
- Bidrar til å opprettholde hårets helse
- Gir volum samtidig som det mykgjør og gir glans
- Ideell for alle hårtyper, spesielt fint eller aldrende hår
- Sulfatfri, Parabenfri og Cruelty-free
Nøkkelingredienser
Inneholder brennesle- og Ingefærekstrakt som styrker og gjør fint hår tykkere. Paraben- og sulfatfri. Ekstrakt hentet fra Ginger Root og Nettle styrker fint hår og etterlater hodebunnen med en forfriskende følelse. Ingrediensen Lovely Hemsleya Root er kjent for sine styrkende egenskaper og bekjemper aldrende hårsekker. Aloe Vera Leaf Extract har masse vitaminer og mineraler som gir håret pleie, fuktighet og glans. Rice Protein og Rice Amino Acid inneholder næringsstoffer som er helt essensielle for å reparere hår. Ingrediensene bidrar til å pleie, styrke og utvide diameteren på hårakselen. Håret fremstår også som tykkere og får en mer luksuriøs glans over seg. Bamboo Extract består også av mange antioksidanter og vitaminer. Det er en rik kilde når det kommer til å pleie håret og opprettholde dets helse. Silk Amino Acids er en fuktighetsgiver som også vil gjøre håret mer motstandsdyktige mot floker samt forhindre skader og flisete tupper. Acai Berry Extract er kjent for sine anti-aging egenskaper og anses også som en "super-fruit" med essensielle vitaminer som tilfører håret masse glans.
Kevins tips
For alle med fint eller aldrende hår er trioen PLUMPING.WASH, PLUMPING.RINSE og BODY.MASS et must. Bruker du dem sammen vil håret ditt fremstå fyldigere og i tillegg bedrer du hårets langsiktige helse på grunn av deres pleiende egenskaper.

kr 399,00