Kevin Murphy Smooth Again 200ml

SMOOTH.AGAIN bringer med seg to fordeler; den kan brukes til styling, samtidig som den også er en svært pleiende treatment. Dette er et leave-in produkt som reduserer frizz og etterlater håret glattere, mykere og mer medgjørlig
Slik gjør du
APPLY. SMOOTH. STYLE.
Påføres i fuktig hår og styles etter ønske. For optimalt resultat brukes den etter SMOOTH.AGAIN.WASH og RINSE.
Fordeler
'- Gir håret langvarig fuktighet
- Pleier og beskytter håret
- Mykgjør håret og motvirker frizz
- Ideell for tykt, krusete og ustyrlig hår
- Sulfatfri, Parabenfri og Cruelty-free
Nøkkelingredienser
Immortelle Extract er hentet fra Helichrysum planten, som er rik på antioksidanter og som reparerer skadet hår. Ingrediensen er også kjent for sine anti-ageing fordeler.
Baobab Seed Oil kommer fra Baobab treet som finnes i Øst- og Sør Afrika. Dette er en naturlig kilde til vitaminer og antioksidanter som motvirker aldring. Ingrediensen mykgjør også håret og gir masse fuktighet. Den forbedrer hårets elastitiset i samme slengen.
Desert Lime, Australian Round Lime, Illawara Plum, Australian Finger Lime, Burdekin Plum og Kakadu Plum. Dette er frukt fra den australske regnskogen som gir en høy konsentrasjon av essensielle antioksidanter. De har blitt spesielt utvalgt for deres egenskaper som tilfører næring, fuktighet og er regenerativ for håret.
Orchid Flower Extract er kjent for sine egenskaper til å beskytte håret mot hardt klima. Ingrediensen er rik på pleiende proteiner som styrker håret samtidig som det gir masse fuktighet og forbedrer hårets elastisitet.
Cupuaçu Seed Butter kommer fra det brasilianske Capuaca frøet og bidrar til å beskytte og mykgjøre håret. I tillegg gir ingrediensen masse fuktighet til håret og forbedrer hårets glans.
Camellia Sinensis Leaf Extract (Green Tea) er en styrkende antioksidant som bidrar til å forhindre hår-brekkasje
Lotus Flower Extract gjør at håret føles mykere.
Kevins tips
Brukes sammen med resten av vårt SMOOTH regime. SMOOTH.AGAIN.WASH, RINSE og SMOOTH.AGAIN er essensielle verktøy i kampen mot frizz. Tykt, krusete og frizzy hår vil ha til fordel å bli pleiet med de herlige ingrediensene du finner i denne serien.

kr 469,00