Kevin Murphy Balancing Wash 250ml

Når du leter etter en hverdagsshampoo handler det om å finne riktig balanse. Vår BALANCING.WASH gjør akkurat dette ved å balansere hår og hodebunn på en skånsom, men effektiv måte. Produktet inneholder en rik blanding av antioksidanter som styrker håret og beskytter det mot fargetap. Dette gjør den til den perfekte hverdagsshampooen!
Slik gjør du
WASH. RINSE. REPEAT.
Påføres i vått hår og masseres inn i hår og hodebunn. Skyll så ut. Kan brukes daglig.
Fordeler
'- Skånsom, men effektiv shampoo for hverdagsbruk
- Gir håret ekstra glans
- Ideell for alle hårtyper. Fra normal til oljete
- Sulfatfri, Parabenfri og Cruelty-free
Nøkkelingredienser
Inneholder Murumuru, Shea og Mango Seed Butter som gir fuktighet, elastisitet, volum og glans. Sulfat- og parabenfri. Wheat Amino Acids har pleiende egenskaper som gir håret glans og får det til å føles mykt. Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract inneholder vitaminer og mineraler som motvirker fett hår. Citrus Grandis (Grapefruit) Extract inneholder store mengder Vitamin C og E som gir fordeler til tørt og skadet hår. Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil er kjent for sine pleiende egenskaper og opprettholder hodebunnens naturlige oljebalanse. Pelargonium Graveolons (Geranium) Flower Oil er kjent for sine anti-ageing egenskaper, tilfører håret naturlig glans og gjør håret mer håndterlig. Camellia Sinensis Leaf Extract (Green Tea) er et styrkende antioksidant som bidrar til å forhindre hårbrekkasje.
Kevins tips
Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har fått spørsmålet "Hvor ofte bør jeg vaske håret?". Svaret er enkelt: det kommer an på hvilken shampoo du bruker. Hvis du ønsker å vaske håret ditt ofte bør du også velge en skånsom shampoo som er god for hår og hodebunn. BALANCING.WASH er ypperlig for slik hverdagsbruk og er et essensielt produkt i vårt K.MEN regime.

kr 399,00